Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az EME Zrt. Európában közel egy évtizede piacvezető mobil tranzakciós szolgáltatásokat nyújtó vállalat.

Jelenleg több, mint tízezer POS terminál üzemeltetését, több tízezer bankkártya tranzakcióinak autentikációját és elszámolását, több tucat ATM üzemeltetését és több perspektivikus bank és pénzügyi szolgáltató igényeinek kiszolgálását végezzük.

Technológiai infrastruktúra és szolgáltatás tervezést, megvalósítást és üzemeltetést nyújtunk a pénzügyi intézmények, bankok, vállalkozások, közigazgatási szervek és magánszemélyek számára.

Küldetésünk a bankok, pénzügyi intézmények, központi szervek és közigazgatás szervek számára a lehető legsokszínűbb kártyás, e-fizetési és mobilfizetési kereskedés lehetőségeinek megteremtése és integrált üzemeltetése.

Minden ehhez kapcsolódó területen versenyképes, biztonságos és megbízható tranzakciós szolgáltatás tervezése, megvalósítása és üzemeltetése ügyfeleink számára.

Társaságunk magasan képzett, jól szervezett és évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakember gárdán alapul.

Hatékony, biztonságos, robusztus és időálló informatikai infrastruktúránk több, mint 60 millió sikeres fizetési tranzakcióval a háta mögött bizonyította nemzetközi versenyképességét.

Rendszereink megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági elvárásoknak: 3D Secure, Visa Pin Security Audit, PCI DSS, Verified by Mastercard.